Bråttom

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej på er!
Idag så vakna jag typ 11 och sen har jag bara glidit runt hemma, så skööönt att jag är ledig! 

Sen har jag spelat sims till nu typ, jag och ellis ska typ åka 4, så jag kanske ska börja fixa mig. Det är ju tur att man redan är så snygg så man inte behöver fixa sig så mykcet ;) haha skämtosido så tar det typ 15-25 minuter att fixa mig. Haha aja. Ska väl ta och välja kläder också. Det är de som tar längst tid.. 
Aja men bloggar mer sen, har ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorn :) 

Ärr

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Som dom flesta kanske inte vet så har jag ett ''hack'' i pannan. 
Hur fick jag det då?
jo...
 

Det var så himla länge sen, jag kommer ihåg precis allt den stunden allt hände. Inte mycket man kommer ihåg från typ 2an-3an, asså i grundskolan. Iaf, gick i 1an tror jag tillochmed. 
Jag var på fritids, asså ni vet efter skolan så kan man vara kvar och sådär, och då var jag med två tjejer till. Och en av dom gick på toa och den andra sa att vi skulle springa ifrån hon som var på toan. Bara för att hon ville väl inte vara med hon som var på toa. Iaf så sprang vi ut och ut i skogen och sen såg vi att hon som vart på toa sprang efter oss. Jag var asrädd eftersom att jag inte gillade när folk var arga på mig och jag ville inte ha någon emot mig. Så jag sprang så himla snabbt och sen skulle vi springa ner för en sten ''backe'' ner till marken och då snubbla jag eller nåt liknande och flög med huvudet först ner i marken. 
Det enda som gjorde ont var alla skrapsår på kroppen och min dåvarande vän som jag sprang med skrek och sa att det rann blod från min panna och jag fick ju naturligtvis panik och sprang in till skolsyster som fixa allt dedär.
 
Och idag har jag ett fult hack i pannan som syns när jag rynkar pannan. Jättefult men det finns inget att göra åt det.  Ja, kanske inte så svårt och missa..
 

Torsdag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Asså guuud!!!
 
Jag har verkligen ingen insperation om vad jag ska blogga om, kan ju vara för att det är mycket med skolan och t ex idag så kom jag hem typ halv 9.. Orkade inte åka till Felix idag och det var nog smartare så åker jag dit med Ellis imorn. Kan ju försöööka blogga lite roligare imorn med nya bilder och sådär :) Kan ju behövas liksom..
 
Några gamla bilder på när jag var mörkhårig, nästan svart ju :D
 
Till top