Tankar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Faaan va varmt det ska vara nu då..

Bör inte klaga men det är rätt jobbigt att svettas dygnet runt.. Idag iallafall så har det varit varmt som satan, jag har typ bara varit hemma och inte gjort ett skit. Diskade lite iallafall, men orkar inte göra något i värmen. Tanken var att jag skulle åka hem idag, men känner att det är lite onödigt då det är rätt sent nu, då kan jag ju lika gärna vara kvar här så åker jag imorn under dagen istället. 
Så får vi se vad jag hittar på imorn, är sugen på att ta en lång promenad eller cykeltur. Får helt enkelt se imorn. :)
Just nu iallafall så håller vi på med maten och det blir makaronipudding med kassler, har typ aldrig ätit det så får se om M är nå bra på att göra det, haha. Han gjorde dock en maträtt i veckan som jag gillade och var skeptisk till i början så det får han beröm för! 

Man älskar ju ändå lata dagar i solen, iallafall när man har bad i närheten 👌🏻
Hej augusti

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu har vi kommit in i augusti redan.. 

Jag tycker fortfarande att det känns sjukt att hela sommaren har gått redan. Vad har hänt? Ne typ hela sommaren har regnat bort. Och nu är även min sjukskrivning över. 
Så vad som sker för mig nu är ganska oklart. Men just nu tar jag dag för dag. 
Men iallafall, idag ska jag ta en promenad till Ica tänkte jag, eventuellt sola lite. Och städa här hemma och diska haha. Kul onsdag 👌🏻 
Hoppas iallafall att jag kan hålla i bloggandet framöver också 


Bättre sent än aldrig

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Måndag igen..
 

Och jag sitter i soffan, kollar youtube och bara tar det lugnt. Har en hel del och göra idag, bland annat diska. Har även en hel del som behöver inhandlas typ som diskhandskar och schampo. Så jag hade tänkt att åka hem till Torshälla snart och ta bilen och handla lite. Känns som att det är bäst att göra det nu eftersom att jag och M lär åka och bada eller liknande när han slutat jobbet. Så himla bra väder idag ju!!
 
Så nu ska jag snart göra ett ryck, ha en finfin dag!
 
 
Till top