Beställt från Ellos.se

Bilder, Mode, Vardag / Permalink / 0
Blev en liten beställning denna kväll..

Kollade runt lite på ellos och dom har ju såå mycket snyggt! Men måste hålla lite budget kände jag. Det var lite "black Friday"fynd. En svart axelbandslös bh som jag har fast i beige, dom har min storlek och sitter superbra och den var typ 200 kr billigare nu. Sen vart det ett par Johnny bulls skor, var tvungen att köpa vinterskor så hoppas dom sitter bra.. Har haft sån otur med skor. Sen vart det även två gästhandukar från odd molly till nya badrummet, kommer bli fruktansvärt snyggt!

Bilder från ellos


Gårdagen

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hade det väldigt kul igår..

M fyllde år igår så det blev kalasande. Vi började med att hans mamma och mormor kom hit och fikade så det var jättetrevligt. Av mig fick han btw en fritös, kommer nog bli väl använd haha. Men iallafall sen efter dom hade dragit så kom hans vänner och han fick öppna lite paket och så. Sen så åkte vi ner på stan och käkade, supergott! Så det var väl det vi gjorde och sen var vi på olearys resten av kvällen, vid 1 var vi hemma och idag har jag en bakfull pojkvän.. Kvällen slutade lite halvt kaotiskt också men vid 2-3 somnade vi iallafall. 
Idag kommer mamma och pappa och ska fira M och sen kanske vi ska till hans farfar men vi får se hur pigg han blir. Nåja vi dricker ju aldrig i princip, ännu mindre går ut så var trevligt att göra något annorlunda. Men det blir nog inget mer dricka här på ett tag. Jag höll mig rak iallafall, en cider och en drink haha. Alldeles lagom.

Vi åt på pitchers igår, supergott!
Min jordgubbsdrink, haha
Juldekorerat!

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Äntligen klar..

Eller det ska väl bli mer saker men tänkte att det måste finnas något att börja med. Sen vill jag inte överdriva så mycket nu när flytten snart är här. 
Men jag köpte julpynt på rusta med mamma idag, och det vart en stjärna och en julgran med lite ljus (måste köpa lite kulor till också). Och det blev skapligt bra, snörena på stjärnan är lite snea för att lampan drog mer åt ett håll. Så nu är det lite stämning, kommer ju gäster imorn så måste ju ha något att komma med kände jag, haha.. Till top