Målande av vardagsrumsbord

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Jag håller just på med mitt lilla projekt.

Att måla bordet somsagt. Är inte helt klar än men som det ser ut just nu så blir det bättre och bättre.
Kan visa lite bilder under processen,

Såhär såg det ut från början,

Lite slipning,

M tog lite hjälp av slipmaskin,

Första lagret av färg, kommer mer bilder så småningom 


Nya balkongmöbler från furniturebox!

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej hörrni!

Jag har inte varit så bra på att blogga den här veckan, tyvärr. I måndags och tisdags så var jag hos coachen, och i måndags så var jag på stan med Ellis också, i tisdags så tränade jag efter coachen. Och igår så var det full fart.. Jag sov väldigt länge till att börja med, vilket var skönt med tanke på att jag både igår och idag inte kunde somna.. 
Men igår så började jag med att diska, sen började jag med ett litet projekt med vardagsrumsbordet.. Kan visa det i ett annat inlägg.

Och efter det så skulle balkongmöblerna komma. Som tur var när M kommit hem, hade aldrig klarat 90 kg upp för trappan, haha. Men vi fick tillslut upp paketet i lägenheten, men fy så jobbigt det var.. Så det sysslade vi med igår, och det kändes som att vi inte hade turen på våran sida, antingen gjorde man fel, hittade inte, hål som var konstiga så man fick ta verktyg att fixa det med. Och så var dom för breda för balkongdörren så vi fick montera ner och upp, osv. Riktigt mycket otur med andra ord, och som att det inte var nog så var det fruktansvärt kallt.. 

Men nu är det bara en fotölj kvar att montera upp, men tyvärr så regnar det ute idag så blir nog inget med det..

"Lilla" kartongen som bars upp i trappen..Märkte av förresten igår när vi båda var hungriga, vi blev riktigt tjuriga och griniga på varandra så jag fick bara "nej, stop! Nu äter vi istället" haha.. Hangry kan man ju kalla det för..Till top