Morgonmys

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Hej hörrni!
Ny dag, och nya möjligheter, typ? Haha, igår så var det lite städ och plockdag, och när M kom hem så åkte vi iväg och hämtade paket och köpte korgar på Jysk som jag tänkte ha i hallen på hatthyllan. Sen tog vi det bara lugnt och lagade mat och umgicks lite med grannarna, vi fick även hjälp med att sätta upp lampor i vardagsrummet och hallen. Sen var jag och ena grannen iväg till Jysk igen. Och så har jag även registrerat mig som boende här, så nu bor jag officiellt inte hos mamma längre! Häftig känsla även fast jag "bott" här under en längre tid. Så nu är jag lite mer vuxen.

Mjukisdressen jag köpte på Ullared, älskar den!
Nya sambosarna

Ledig dag 2

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Hej hörrni!
Idag är det min andra dag när jag är hemma själv utan måsten osv, rätt skönt faktiskt. Men jag har kännt mig lite nere dom senaste dagarna, kan vara hösten? Förmodligen det, men jag tänkte ta tag lite här hemma så får vi se vad dagen har att bjuda på.

Grönt i köket

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Köpte en planch från Dessenio.se, och en guldram, Supersnyggt att ha i köket. 
 
Och så har jag även mina blommor som jag har planterat själv, tycker att det är fräscht med lite grönt och guld och vitt. Sen har jag ju även tavelväggen med kokböcker i fina mönster, den är jag också väldigt nöjd med.
 
 
 
 
 
 
Till top