Work work work

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

God morgon vänner!


Jag är fruktansvärt trött, alltså det känns som att jag inte gör något annat än sover och jobbar. Men det är en sån vecka, jag jobbar heeela veckan, som normala människor gör iofs, haha. Men jag som är så ovan blir så trött. Det känns som att jag inte hinner något alls, hemmet typ förfaller också, haha. Sa till mamma då hon är ledig den här veckan att hon kunde få betalt för att städa och tvätta hos oss, haha! Men det var hon inte så sugen på tyvärr.. men ja somsagt, både jag och M jobbar och sliter dom här julveckorna och jag bara klagar haha.. är faktiskt trots allt ledig sen i januari ganska mycket. Men det känns som en evighet och jag måste ta mig igenom dom här dagarna först. Idag är det onsdag och just nu sitter jag på jobbet, är ganska lugnt idag än sålänge, efter jobbet ska jag och M iväg och göra ärenden på Tuna park och Ica, sen ska vi hem och göra tacos, kommer bli såå gott, ja jag är hungrig haha.. Tre dagar kvar till julafton och nästan tre arbetsdagar kvar till helg, bara att räkna ner. 

Mindre än en vecka kvar till jul

Vardag / Permalink / 0

Då var snart helgen slut.. och en lång arbetsvecka väntar, från tre dagar egentligen till fem.. inte helt förberedd men det är bara att köra på. Alla julklappar är iallafall inhandlade förutom till pappa, ska köpa på fredag när lönen kommer. Det som är lite surt i år är att julen är på en lördag, jag och M kommer jobba som vanligt och ha helg precis som det brukar, enda skillnaden är väl det att de är julafton, men annars så jobbar vi ju veckan innan och efter, men så det kan bli ibland.

I helgen har vi inte gjort något särskilt, varit på stan och åkt runt lite och idag har vi bara slappat, väldigt skönt då jag fick jobba i fredags lite spontant, inget jag var förberedd på, haha..
Somsagt så kommer den här veckan bestå av jobb, och på fredag så är det uppesittarkväll men vi får se hur slut man kommer vara, vi har iallafall lotter. 

Det jag tycker är kul

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Alltså jag tycker det är så svårt att veta vad man vill. Ena dagen vill man det ena, typ jobba i butik eller syssla med försäljning, andra dagen vill man syssla med det man mer brinner för, för min del är det fotografering eller göra något kreativt. Jag älskar att hitta på nya saker och skapa saker, men frågan är ju mest vad ska det ge  mig för yrke i längden. Jag vet ju att man ska göra det man trivs bäst med men, ja jag vet inte helt enkelt. Och jag känner att det är dags att bestämma sig snart. Jag ska fundera ett litet tag till. Idag ska jag klippa mig, ska gå iväg och någon timme, ska klippa bort allt slitet bara, det kommer nog bli bra! 😊 

Här är några bilder jag tog idag, granen fick modella för mig idag, haha!! 

Till top