Födelsedag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Då var den här helgen slut.
 
 
Och imorgon går vi in på februari. Helgen har varit riktigt bra, i fredags så gjorde vi inte så mycket, jag var hos jobbcoachen och fick lite information och schema. Och igår så hade vi kalas, köpte först tårta på maxi på förmiddagen och det blev favoriten med jorgbbar, såå gott!
Och efter det så umgicks vi med släkten och fikade. Det var riktigt trevligt, till sist så var det bara mamma och pappa och svärmor kvar och dom hjälpte oss lite med att få upp saker på väggarna som en tavelhållare, spegel och nyckelskåp. Dom tog även ner gardinhållarna som inte går att använda. Så det var riktigt trevligt, det var i princip första gången som våra föräldrar umgicks, så jag var ju riktigt nervös innan, det var även M. Så fick jag lite fina paket, blommor och sådär. Tänkte att jag skulle lägga upp senare lite mer på vad jag fick. Sen idag har vi bara tagit det lugnt, var till Torshälla och hämtade paket bara. Och det var ett spel, för vuxna hahaha.. Tänkte att det skulle vara kul och testa och kanske ha till alla hjärtans dag, hehe. 
Nu har vi precis ätit klart, det blev kyckling och potatisklyftor och tsatsiki, mums!
Så resten av kvällen blir lugn, imorgon ska jag till jobbcoachen ett slag och även på tisdag och fredag också. 
 
Presenten som jag fick av M.
 
 
Dethär fick jag av grannarna, så söta!
 
 
 
 
Avslutar med en liten halvkul bild på mig, var lite utråkad men det var dagens look i lördags!
 
 

Stan

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Fredag då..

Jag hade nästan glömt bort att jag skulle till jobbcoachen idag, som tur var så kom jag ihåg och bad M väcka mig idag, fast jag gärna hade somnat om, haha. Men jag gick upp och har nu fixat mig. Använde min present från M som jag fick igår som var en plattång, jag är tråkig på att önska mig saker men min hade gått sönder och jag tyckte om min gamla som man kan locka håret med också. Så den har jag använt nu och jag är nöjd! Fick även lite paket från grannarna, så söta ju! 
Vi var även till Strängnäs och åt igår, M var ju inte överlycklig över det kan man ju säga hahaha. Men det var mysigt och jag är nöjd. Imorgon ska släkt och vänner komma hit och fira mig så jag måste städa här lite mer, orkade inte det igår haha.

Ska röra mig till stan om en timme ca sen ska jag nog hem och städa. Tänkte att jag skulle sola men jag sminkade mig lite för mycket för det, kan inte sola om jag har lösögonfransar, blir lite krångligt. 

En regnig födelsedag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
21 år då..
 
Det låter som en sjuk siffra, jag får köpa cigg, alkohol och göra lite allt möjligt nu. Helt vuxen. Men vet inte om jag känner mig så vuxen riktigt. Jag har inte jobb, men jag bor hos min pojkvän i princip. Men om jag inte hade haft M så hade jag ju fortfarande bott hemma. Men jag är glad över att det är som det är. Jag har fått mycket erfarenhet som tillfällig hemmafru, städar, diskar, tvättar. Det jag känner just nu också så är det roligt när jag får visa leg i affärerna, då känner jag mig fortfarande ung.
 
Idag så gick jag upp när M hade väckt mig med massa pussar och mys innan han åkte till jobbet. Sen så har jag tagit det lugnt, har spelat sims i sängen bara. Och så kom mamma hit och överraskade mig, var inte alls beredd att hon skulle komma och hon hade inte skrivit något heller, haha. Så jag kom och överraskades i morgonrock och pyjamas haha. Det är storm och regnigt ute idag, inte lika kul. Men jag är glad ändå. Fick lite blommor av mamma och rulltårta med grädde och strössel. Så resten av dagen ska jag diska och städa lite och duscha. Sen när M kommer hem så får vi se om vi åker till Strängnäs, haha.
 
 
 
 
Till top