Gårdagen

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Hej på er i värmen!

Ja här njuts det för fullt. Igår var jag ledig så jag passade på att tvätta bland annat och åka iväg till moster och bada. På kvällen var vi även iväg och grillade, såå gott!
Sen var det i princip att åka hem, duscha och sova, var supertrist då jag skulle upp och jobba idag. Gick upp vid sex, började åtta och slutade ett. Helt okej ändå. När jag kom hem så åkte vi iväg till stranden, var så himla skönt att få bada av sig lite och sola på stranden, vi båda höll på att somna när vi solade, haha! Nu har vi varit hemma ett tag och ska strax iväg och äta, blir pizza idag..
Vet inte riktigt vad som händer senare om vi ska iväg eller inte.

Uppehåll

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu har jag haft uppehåll i några veckor..
 
Men det har varit ganska skönt även fast jag har saknat det.
Det har hänt väldigt mycket måste jag säga men allt vill jag inte dela med mig av heller. Men för det mestadels så har jag jobbat, jag har även träffat Ellis och Alvin och så har jag badat och njutit av sommaren så gått som det går.
I veckan har jag bara jobbat i princip, men jag känner mig väldigt förkyld och har gjort det dom senaste dagarna men som tur är så är jag ledig idag men jobbar imorgon, söndag och måndag. Sen är jag "långledig" i några dagar igen så jag kan vila upp mig.
 
Mina egenodladeblommor, dom växer och växer, så himla kul.
 
 
 

Städdag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu har jag precis landat i soffan..
 
Har precis ätit lite mat och landat i soffan som sagt.. Idag så sov jag väldigt länge, och när jag var vaken och redo så åkte jag och hämtade mamma och min bror. Sen åkte vi till rusta och willys och sen skjutsade jag hem mig själv. Efter det så har jag bara städat, och när jag var klar och M kom hem så åkte vi iväg till affären och mamma för att hämta paket. Så nu har vi veckohandlat, lagat mat och har ett städat hem. 
 
Så nu kan man slappa hela kvällen.. 
 
 
Har fixat lite på balkongen idag också och planterat lite blommor.
 
Här är mina fina blommor, har försökt att odla lite annat på sidan, synd bara att den inte blommar lika mycket nu.
 
Gjorde det även lite cozy i soffan, haha
 Det är ovanligt ofta det är såhär städat, haha..
 
 
 
 
 
Till top