Uppskattning

Vardag / Permalink / 0

Hej hörrni!

Nu är det snart fredag, jobbar bara imorgon och sen är jag ledig hela helgen! Helt underbart. Iallafall så jobbade jag idag, det gick väl helt okej, gick lite upp och ner kan man väl säga. Men men, nya tag imorgon.

Tänkte precis på en sak också, hur bra vi har det just nu och hur mycket jag uppskattar livet som helhet, jag har ett fantastiskt förhållande och vi känner fortfarande gnistan mellan oss, vi trivs med att bo ihop, båda har jobb för tillfället och vi bor i en bra lägenhet och vi har bra saker i lägenheten, bra ekonomi osv.. Sen har vi också bra vänner och familj såklart, allt är bara jättebra och jag hoppas att det fortsätter så. Haha jätterandom men det var bara nåt som jag började tänka på.

Dagarna flyger förbi!!

Egna Bilder, Mode, Vardag / Permalink / 0

Hej hörrni!

Nu har jag inte bloggat nåt vidare bra, haha.. Men jag har bara jobbat i princip, idag hade jag däremot sovmorgon men jag skulle till tandläkaren vid ett, och det gick bra, inga hål. Och så var jag och mamma på en promenad till biblioteket och hem, sen käkade jag och åkte till jobbet och nu har jag precis ätit middag och börjat ta det lugnt, haha. Imorgon är det ett långt pass och även på fredag, men jag hoppas att det går fort!
Fick även två paket hem idag, och det var lite kläder från H&M och en primer från jfr som jag kan visa sen.

På bilden är ett av plaggen, asskön. En vanlig grå klänning med fickor.

Sista för veckan

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Hej hörrni!

Dom har gjort om på blogg.se så det är lite annorlunda att skriva nu som ni kanske ser. Men iallafall, idag steg jag upp vid sex, mardrömmen typ, eftersom att jag jobbade igår och efter jag slutat så åkte vi till M's kompis och firade honom, och efter det så drog vi grannar och badade, superhärligt! Men inte så bra för mig då jag fick typ 5 timmars sömn inatt, haha. Men jag är ledig imorgon så får ta igen dom timmarna då, haha.

Just nu då så har vi precis kommit hem, vi har varit och lämnat bil, varit på Mio där vi köpte ett serveringsset som man kan ha typ tacos i. Och så var vi till Tuna en snabbis. Nu ska vi snart beställa lite onlinepizza, och omg, ja jag vet. Vi får gå på diet ett tag framöver, haha..

Till top