Påsken

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Vi var hos min farmor och farfar under påsk..

Och innan vi åkte dit så åkte vi till Ellis och Alvin och lämnade påskägg och vi fick även jättefina tulpaner också.
Men det var trevligt hos farmor och farfar, vi käkade lite och så bara och var ute och gick i det fina vädret. Mycket mat och godis vart det också, haha. 

Bättringsvägen

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Äntligen har febern försvunnit..

Nu är det bara förkyldningen som sakta men säkert försvinner. Igår var det ganska lugnt, vi var hos grannarna och spelade bingo(vann inget..) och så spelade vi Wii. Så det var en kul kväll och jag kände mig mycket piggare. Idag ska vi iväg till mormor och käka bara och just nu är M och grannen och byter däck så jag tar det lugnt hemma och lyssnar på lite musik, det är fint väder idag också så det är ju superhärligt. Känns inte som att det är måndag idag direkt men så är det med röda dagar. Imorgon tänkte jag och M åka iväg till Erikslund och så tänkte jag kolla med honom nu i veckan om han vill åka på någon utflykt eller något, skulle vara mysigt att bara åka till någon sjö eller något sånt om det är fint väder!
Vill bli frisk nu

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Känns så himla typiskt att bli sjuk nu under påskhelgen..

Men jag är iallafall fortfarande sjuk, men ska ösa på med alvedon tills vi ska hem till farmor och farfar idag.. Får hoppas att jag känner mig piggare senare, är trött på att vakna vid sex och ha hög feber varje morgon..Till top