Måndag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Tjenis!

Jaha då var det måndag, och jag har varit på utbildning halva dagen, slutade vid 12 och for hem efter vi käkat. Gick förresten upp vid kvart i sex, länge sen man gjorde.. Och åkte bil till Strängnäs också. Men men, bara att jag vänjer mig, haha. 
Iallafall så när jag kom hem så tog jag det lugnt och sov en stund, det är såå skönt att sova när man har gjort något på dagen och sova i någon timme, haha. Sen kom M hem och vi åkte till mamma och hämtade paket och jobbkläder som jag ska ha imorgon. Och efter det var vi till maxi och veckohandlade och nu gör vi mat. Det är väl så det sett ut ungefär. Imorgon kommer jag dessvärre vara borta hela dagen, från 8-17. Men det är betald tid iallafall, sen ska vi även bowla och käka på kvällen men vi får se för jag vill inte vänta i Strängnäs i två timmar, och åka hem känns rätt onödigt.. Så vi får helt enkelt se. 
Resten av veckan ser ut som så att jag är ledig på onsdag och torsdag, fredag så ska jag på utbildning. Snacka om att jag kommer njuta av helgen med gott samvete sen, haha!

Vi bara myste igår med lite gott, jordgubbar grädde och glass och så lite choklad. Och så kollade vi på film. 


Till top