Mathilda Lövgren

Helgen i Storstaden
Hej hörrni!
 
Då var det måndag. Helgen har varit super! I fredags så gjorde vi inget särskilt, vart ganska lugnt, vi hade lite tacomys och kollade tv och under dagen så var jag i stan och fikade med Amanda och catchade upp lite vad som hänt då vi ses så sällan, tyvärr. Och i lördags åkte vi till Stockholm vid tolv. Var framme vid ett och letade upp hotellet, vilket inte var särskilt svårt då det låg på andra sidan vägen från centralstationen. 
 
Vi checkade in och kollade in rummet, som låg på elfte våningen(!). Och rummet var fräscht och modernt, så som det ska vara enligt mig, haha. 
När vi hade tagit det lugnt ett tag så gick vi ut på stan och vi skulle kolla pokemon så det fick bli gamla stan som för övrigt var en guldgruva för pokemon. Men vi kikade ju såklart runt också, det är så fint och mysigt att gå runt där. Vi var nog ute i några timmar och det blev lite glass också. 
 
Sen gick vi tillbaka tilll hotellet där M skulle kolla på fotboll och jag ville vila fötterna. Och jag var även tvungen att fräscha upp mig för man blev riktigt svettig av att gå runt så mycket som vi gjorde.. Mot kvällen där så letade vi efter någonstans att käka och det blev O´learys, helt okej mat även fast det inte riktigt var i min smak tyvärr. 
 
Efter middagen så gick vi en runda till vid gamla stan och satte oss vid en park vid rikstan, väldigt mysigt var det. Och efter det så var det inte  så händelserikt, vi gick tillbaka till hotellet och sov i princip. Och på morgonen åt vi frukost och checkade ut vid tolv. Och tog kvart i ett tåget hem, det var den resan. 
 
Men det var väldigt roligt och huvudsyftet med resan var att vi firade två år i lördags. 
Vi fikade på espresso house, jag är ju ingen fikamänniska så jag har nog aldrig fikat där innan, haha. Men gott var det så det blir fler gånger!
 
Älskar skål-setet som vi köpte på mio. Alldeles lagom för oss två och praktiskt är det också.
Tåg-selfie, haha
 
 
 
Älskade badrummet, stilrent och så snyggt!
 Maten på o´learys, tog någon typ clubsandwish eller något sånt, haha
 
Den oslagbara utsikten.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress