Ny blomma

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Idag är det lönedag, whopwhop!! Och jag kände att det behövdes köpas något så jag åkte till mamma tidigt imorse för att vi båda hade vaknat tidigt och var klara innan nio typ, haha. Så vi for iväg lite och kollade runt. Jag hittade en liten söt växt på blomsterlandet med en kruka till, tycker att det passade perfekt i min lilla hylla!
 
Och båda dom gick på 45 kr så det var faktiskt helt okej pris. Sen var vi till Ö&B där jag inte hittade något särskilt och så tankade vi också. Men nu känner jag att det börjar fyllas ut lite i min hylla, tycker det är sååå fint, och kul att hålla på med, ska även hitta lite växter att lägga i dom vaser som är tomma, men det är lite svårt. 
 
Idag för övrigt händer det inget särskilt, jag sov en stund på eftermiddagen för jag har haft ont i huvudet hela dagen och nu har jag någon konstig hosta.. Är väl pollen tror jag nog.. Imorgon ska jag på intervju!! Det är alltid lika spännande och den här gången ska det vara någon "speed-intervju", och det har jag inte varit på tidigare så det ska bli spännande och se vad är för något.
 
 

Nytt från tradera

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hämtade ut ett paket idag från tradera, var lite fynd som jag hade gjort. Älskar att fynda på tradera numera, haha. Men det ena var en Hollister-tröja i större size så man kan mysa sig in i den haha, och det andra var en fin klänning från gina, jag kan ju säga att jag är väldigt nöjd. Speciellt tröjan, den är så skön!
 
 
 
Till top