Städdag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej hörrni! 
Hoppas ni har haft en bra påsk.
 
Vi har haft det jättebra. Så skönt med långledigt faktiskt, jag jobbade i torsdags, slutade väl sist av alla känns det som, haha. Det var iallafall bara jag kvar tills jag slutade halv fem.. Efter det så åkte jag och M och våra exgrannar till slagstaglass och åt, men det var ju ruskigt kallt. I fredags så hände det inte så mycket, vi njöt av att vara lediga och på kvällen så var vi ute och åt med M's pappa och hans familj och M's farmor och hennes man och M's faster. Vi käkade på grekiska kolgrillsbaren och det var ruskigt gott som vanligt, dom har även bra service där så det är ett stort plus! 
I lördags så var vi till min mamma och åt påskmiddag med pappa och min bror. Efter det så åkte vi till farmor och farfar och fikade. Så det var inte mycket mer med det. I söndags så var vi och hjälpte svärmor med soffor och flyttade och bar och lite sånt. 
Igår var det mest slapp och jag åkte till Torshälla och träffade Ellis på kvällen en stund. 
Och idag då, så vaknade jag sent, hehe, var visst trött. Men jag har iallafall skurat golvet och städat vid köksbordet och ska fortsätta i köket med disk osv, lika kul varje gång, haha.
 
 
 
 
 
 
 
Till top