Min helg

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 1
Då var denna helg över. Vi har inte gjort så mycket i helgen utan mest tagit det lugnt, det är M's näst sista helg innan han går tillbaka till jobbet, kommer att kännas så konstigt att vara själv här hemma igen.. Men snart börjar jag plugga också, jag är väldigt nervös faktiskt, haha. Och jag har dessutom problem med CSN men jag hoppas att det fixas till snarast. Men jag tror att det kommer att bli kanon och jag ska främst fokusera på mina studier i höst, och även framöver också. 
Men i lördags så var svärmor här och vi bjöd på middag och sen kollade vi på film och sen spelade vi TP även med M's syster, så det var verkligen mysigt. Vi har inte gjort något sånt på länge så det var riktigt kul. 
Mamma kommer hem idag också, har börjat sakna henne nu, haha. Hon har varit uppe i norrland i två veckor så vi har inte setts på väldigt länge.. Men det ska bli kul att ha henne hemma.
 
 

Säljer på tradera

Vardag / Permalink / 0
Jag har inte skrivit om det tidigare här i bloggen men jag säljer saker på tradera, mest kläder. Och jag har flera lager att lägga upp så det kommer successivt. Men gå gärna in och kolla, länken finns HÄR!
 
 

Marknadsföring

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej mina vänner! 
Sommaren bara försvinner iväg med fart och det känns som varje sommar att man jobbar i princip hela tiden.. Men jag har en vecka i augusti som jag ska vara helt ledig så det ser jag fram emot! 
Jag har även börjat ladda upp för att börja plugga i höst! Det ska bli så spännande och jag har köpt en bok som vi behöver till höstens kurser. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra och att jag tycker att det är kul, jag har ju velat börja plugga länge nu så nu har jag min chans. 
 
 
Till top