Skitväder

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej hörrni! Sitter just nu i soffan och kollar youtube på tvn. Är sisådär seg och trött, men har iallfall duschat. Igår fick jag någon energikick och städade och plockade hemma. Men idag är det snöstorm och hur mycket snö som helst, ska jobba imorgon och jag känner motivationen är på 0 på grund av vädret, vill inte gå ut om man säger så, men som tur är så är det bara en jobbdag denhär veckan.
 
Snön är ju iallafall fin att kolla på sådär på kvällen
Vi, eller "jag" har sagt att vi ska börja slopa socker och äta mer frukt och grönt, börjar helt ok förutom glassen.
Fixade och städade igår och det blev helt okej, lite fräschare
 

Bra helg

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej hörrni! 
Sitter nu uppe även fast det är lite sent men vad gör väl det. Är ledig denna veckan som kommer vilket är väldigt skönt. Jag har väl inget särskilt sådär inplanerat heller. Men hur som helst så i helgen har det varit ganska lugnt, i fredags var jag och M mest ute och letade pokemon, haha! Och sen var vi hemma och bara tog det lugnt. Igår var jag hos mamma och kollade på mellon och så träffade jag även Ellis, så det var väldigt trevligt. Idag har jag inte gjort mycket alls, vi har varit hos svärmor en sväng och sen var M ute och sprang och jag har bara tagit det lugnt hemma. 
 
Har förresten gjort nya naglar, alltså dom är ju inte världssnygga men dom ser helt okej ut, jag har lösnaglar som jag har klippt och filat ner och målat.
 
 
 

Uppe än

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Gokväll hörrni. Eller ja, natt. 

Jag skulle kolla på ett program på tvn som slutade elva men jag är ff vaken, hehe. Sitter och kollar på ett kalla fakta program på youtube just nu men jag känner att jag bör gå och lägga mig. 

Idag har jag inte gjort något alls i princip, känner mig bara allmänt nere och orkeslös, kan vara hormonerna som spökar.. Igår blev jag förresten överraskad mitt under dagen så kom M hem med blommor och choklad, så söt! Väldigt uppskattat. Annars gjorde vi inget särskilt igår, jag hade knappt lust eller ork för någonting så vi hade en vanlig tisdag kan man säga. 
Vi är ändå kärleksfulla mot varandra varje dag här hemma så det var inget särskilt. 

Imorgon ska jag försöka ta tag här hemma och plocka lite, känner att jag behöver rycka upp mig haha. 


Till top