Mathilda Lövgren

Hålla kärleken vid liv
I år så har jag och M varit tillsammans i tre år, alltså tre år. Det är helt galet! Vi har däremot känt varandra i fyra år. Tidigare så har jag haft långa förhållanden men inget som det här, vet inte vad man ska kalla det, ett vuxet förhållande? Det är seriöst på en helt annan nivå om man säger så. Och vi har ju kommit långt och det har hänt massor, alltså mer än det har hänt under resten av mitt liv, mer än för andra kanske. Beror ju på vem man jämför med.
 
Men det jag känner är väl det att vi har hålt ihop så pass länge trots en massa saker som skett, det är missfall, utomkvedshavandeskap, tillitsproblem(eller vad man ska kalla det?), flyttat hemifrån, flyttat hem igen, flyttat tillbaka, bråk, tjafs m.m. Men å andra sidan så tycker jag inte att vi bråkar särskilt mycket, det vi bråkar om isåfall är om jag får ett "pmsanfall" eller liknande, haha. Och då är det om något skitlöjligt. Men annars har vi ungefär samma värderingar och vi kan inte vara ifrån varanra, vi skriver ju med varandra varje dag typ när han/vi är på jobbet till exempel. Även fast vi bor tillsmmans, haha. 
 
Men vi känner fortfarande attraktion till varandra och är "intima" varje dag, kanske lite för mycket information. Men det är viktigt att hålla kärleken vid liv så man inte blir för bekväm. Det vi även gör, eller jag iallafall är att ibland kanske klä upp mig mer, fixar mig extra eller bara gör mig fin. Det uppskattas oftast väldigt mycket. Och även ge presenter eller annat, det behöver ju inte kosta heller.
Vi är även väldigt skämtsamma, och ofta inte så seriösa. Det är vikigt för mig iallafall i ett förhållande att få skratta mycket och kunna vara sig själv. Om jag skulle jobba på något är det kanske att vara lite positivare, jag har mina svackor ibland tyvärr. 
Men det jag ville säga i det här inlägget var att uppskatta det du har. Snart är det alla hjärtans dag och då uppmärksammas ju kärleken lite extra, men vi är inte så himla "typisk alla hjärtans dag par". Vi ska dock på bio i Strängnäs i helgen och käka där, det kan man väl säga att det är en liten datenight. Vi försöker ju så ofta som möjligt att hitta på något, bara för att komma bort från det vanliga så att säga. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress