Mathilda Lövgren

Valentines

Hej hörrni!

Idag är det tisdag och jag jobbade igår så jag var lite trött idag haha. Igår kväll så spelade jag på spigo och vann en turnering så det blev väldigt långdraget, slutade med att när det var slut så satt jag i soffan och kollade serie så somnade jag sittandes, haha! Så jag gick och la mig på en gång.
Den här dagen startade med att jag har varit så seg hela dagen och knappt orkat göra något, småplockat lite osv, känner någon slags mensvärk också (notera att jag inte fått min mens på flera år), iallafall regelbundet haha. Så det dras jag med idag, jag äter ju gulkroppshormoner för att det ska komma igång så nu verkar det hända något, om det inte blir som dom flesta gånger då det kommer litegrann bara någon dag och sen slutar..

Men iallafall idag är det alla hjärtans dag och det är en trevlig "högtid", jag tycker det är kul att göra något lite extra utöver vardagen så att säga. Så jag har köpt två presenter till M som jag tror han kommer att gilla. 😊 just nu sitter jag på balkongen och får lite sol på mig, jättefint väder ute idag! 
Behöver också gå till affären och hämta ut paket, har köpt ett balsam från Maria Nila då alla mina balsam är slut och jag föredrar helst det märket så jag köpte en stor size som räcker längre. Dom vanliga storlekarna räcker typ 3-4 tvättar sen är dom slut, haha.
 
Slänger upp två bilder på M's presenter, det ena är ett glas från Lasse Åbergs samling som han samlar på, den var ju väldigt cool faktiskt. Och sen en "bättre kniv" då våra är slöa och han vill ha nya. Och sista bilden är dagens outfit, har aldrig använt linnet förut men den var väldigt bekväm och snygg, reafynd från H&M haha 😁

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress