Kort vecka

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Hej!


Ska strax gå till jobbet, fick hoppa in extra idag, men det är ju som fredag idag eftersom att det är röd dag imorgon. Men iallafall i veckan så har det inte hänt så mycket, har tagit igen städningen lite från julen, och tvättat typ. Och igår gick jag till affären och mötte M där när han slutat. Idag blir det somsagt jobb och efteråt så ska jag och M käka något och sen handla. Och ikväll ska man nog hålla sig inomhus, ska bli ruskigt kallt.. slänger upp en bild på vad vi åt igår, pannkakor, mums!

Nyårs

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Vi har varit hemifrån hela nyår.
 
Och sov även borta. Men det var ett bra nyår, god mat och trevligt umgänge. Vi var runt 7 pers som umgicks och åt och drack gott, det blev en väldigt bra kväll och natt. Vi gick nog och la oss vid halv 4, och var så himla trötta, haha. Dagen efter så var det mest tvtittande och pizza. Så det var nyåret det, det smalls lite raketer också och vi försökte oss på en ljuslykta men det sket sig, så vi gav upp den. Jag har dock knappt några bilder men kan lägga upp några jag har.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul och nyår

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu var julen över för den här gången och så även nyår.
 
Och vi har börjat på 2017. Jag vet inte riktigt vad jag har för förväntningar inför det nya året. M tror att det kommer att bli det bästa året någonsin. Och jag känner mer panik av någon anledning, jag vet inte alls. Men vi får se hur detta år blir, ska bli spännane hur som helst. Jag har iallafall några nyårslöften, eller mer riktningar och saker att tänka på mer. 
 
Men så till julen till att börja med, den var jättebra! Först på morgonen så var vi hos svärmor och åt frukost och öppnade julklappar, efter det så åkte vi iväg och köpte blommor och gav till M's farfar. sen åkte vi vidare till Ellis och Alvin och öppnade julklappar och umgicks. Sen åkte vi till mamma och vidare till farmor och farfar där vi spenderade resten av eftermiddagen. Så det vart mycket åka runt, får se hur det blir nästa år. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top