Länge sen jag var såhär trött!

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu är veckan äääntligen över. Och jag vet att jag inte bör klaga för jag har ju jobb och det är inte lätt att få i dagens samhälle. Men jag kan inte låta bli, tyvärr. Iallafall så har dagen varit lång och haft och göra precis hela tiden, det gick bättre när jag skulle till sista butiken, det gick snabbt och det är rätt litet där. Men jag körde på från 7-3 ca, och det är en väldigt lång dag för att vara mitt jobb, haha. Sen är väl jag inte så jättesnabb heller, men det blir bättre och bättre för varje gång, man blir ju mer erfaren. 
Efter jag slutade åkte jag och hämtade ut paket från lyko med lite smått och gott. Sen kom jag hem och käka rester för att jag var så hungrig och så sov både jag och M en stund. Så nu har M ätit också och jag väntar på att mamma ska komma och hälsa på en stund. Sen är det bara chill resten av kvällen.
 
Lite smått och gott, köpte en "suprise-låda" också och det var väl lite intressanta grejer. Den coolaste var ändå showergelen som blir som mousse och den doftar tropiskt, så fräsch!
 

Nytt på väggarna

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Jag köpte för det första en plansch som jag skulle byta ut i min vita stora ram och det jag hade innan satte jag på väggen för jag älskar verkligen mönstret. Och i ramen satte jag en liknande som jag har över soffan fast i mer lila-aktig ton. Vet inte riktigt vart jag ska sätta den just nu, men den får sålänge stå på sminkbordet.
Sen var det ett geometriskt hjärta som jag har över soffan bland min tavelvägg, och det passade väldigt bra. 
Och den sista var en ren/hjort och en skog, tyckte planschen var så himla fin så jag var tvungen att köpa den, jag ställde den i sovrummet sålänge.
 
 
 

Nytt läppstift

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Förra veckan så köpte jag ett nytt läppstift, ett ganska nude-aktigt men med lite rosa i. Det är en väldigt fin färg så jag är jättenöjd! Det är ifrån isadora och jag gillar det märket. 
För övrigt så sitter jag i soffan just nu och lyssnar på ljudbok, jag har jobbat och slutade vid elva och sen var jag och hämtade paket och det var planscher från dessenio, nöjd blev jag som vanligt! 
Imorgon och fredag är det jobb igen, snart ska jag duscha och fräscha till mig lite.
 
 
Till top