Mathilda Lövgren

Pojkvänslista
Okej jag vet inte om det här känns lite cheesy.. Men jag har ju inte presenterat M riktigt ordentligt i min blogg. Och det kanske passar bäst med en såhär lista, som dom som följt mig länge vet att jag tycker om att göra, hehe. 
Det tråkiga är att vi knappt har några bilder på oss tillsammans och dom vi har är så lite goals som man kan komma, haha. 
 
 
 
Hur länge har ni varit ihop?
I sommar är det tre år. 

Hur träffades ni?
Badoo, kort och gott. Haha. Vi var "kk's" först i ett år ca men sen blev det något annat. 

Vem var mest på?
Marcus, jag var inte inne på att skaffa pojkvän utan bara "gick with the flow" eller vad man ska säga. Men sen när han började visa mer intresse så blev jag också mer intresserad.

Skedde några komplikationer?
Nja, jag träffade andra den tiden, hehe. Så när jag bröt med dom så var det ovanligt många som plötsligt hade känslor för mig, men ingen hade visat ett sånt intresse innan. Så hugg tag när ni väl kan, annars kan det vara för sent. ;)

Kan man få se något tidigt sms eller så?
HAHA, asså jag sparade gulliga meddelanden på den tiden från främst kik. Screenshota alltid när han skrev något gulligt så nu har jag sparat dom i en mapp på externa hårdisken. Lite kul och sött ändå.
 
 
 
 
Hur skedde dejtandet?
Ja.. Vi var ju kk's somsagt i ett år så vi har väl knappt varit på en riktig dejt. Kommer inte alls på någon specifik dejt, tror aldrig vi har gjort det så seriöst, men att gå ut och äta kan väl klassas som dejt? 
Men första gången vi träffades var på krogen och jag följde med han hem, väldigt classy tjej alltså, hahaha

Hur blev ni ihop?
Alltså det var ju inte direkt någon som frågade chans men vi visade väl mer känslor och sen ändrade vi status på fb och han frågade vilket datum vi skulle sätta så det blev tionde september. Hur hade det gått om vi inte haft facebook, haha. Ganska sjukt ändå att det är så beroende. 

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Ja det var Marcus igen, haha. Och det var också lite cheesy men det var väldigt, väldigt gulligt och jag blev så berörd när det skedde och vi låg i min säng, notera inte sex. Och pussades/kysstes och så stannade han upp och tittade på mig och sa det. Dreamy om man får säga det själv, men jag blev ganska paff och kär som jag var så rusade hela kroppen i lycka, väldigt härlig känsla och ett perfekt tillfälle.

Bor ni ihop?
Yes, han flyttade hemifrån efter ett tag när vi hade varit tillsammans så jag har under den tiden mer eller mindre flyttat in. Så nu i "nya" lägenheten, alltså där vi bor nu så bor vi tillsammans och har officiellt gjort det i snart ett år!
 
Vad är Marcus bästa sidor?
Jag har nog den fördelen att jag kan jämföra med tidigare förhållanden. Men jag har alltid tyckt att han är jordnära och omtänksam, väldigt omtänksam. Han har humor vilket för mig är A och O, det viktigaste nästan är att få skratta tillsammans och kunna ha roligt. Han är snäll och hjälpsam och generös. Nu låter det som att jag är en golddigger, men jag mena mer att han inte hakar upp sig allt för mycket med pengar, vilket ofta är något vanligt som par bråkar om. Och han kompleterar mig och får fram mina bästa sidor. 

Och sämsta?
Ja, han är väl lite slarvig, visst att jag också är det ibland. Men han har svårt för att gå ut med sopor, städa efter sig, lägga disk i diskhon, slänga sopor när han lagar mat, slänga kläder i tvättkorgen. Men det är inget jag direkt hakar upp mig på, men det är något han bör jobba på. Även att han tappar humöret om något går fel eller inte funkar, han har inget tålamod för fem öre oftast. Och om han tappar humöret så blir jag sur för att han gör det, för jag har oftast tålamod som heter duga.

Vad bråkar ni om?
Det är väl om jag har någon PMS-attack och vill bråka om något som inte ens är aktuellt i något ämne som vi pratar om. Annars är pengar lite känsligt ämne men det är bara om det tas upp på tal, men inget som vi brukar prata om i onödan, jag undviker oftast det. Men annars har vi inte så mycket att bråka om, jag kan vara lite sur ibland och det gör hela stämningen dålig men det går oftast över.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Det de flesta par gör tror jag, ligger, gosar, kelar, osv. Vi är ganska töntiga också när vi är ensamma och har "interna" skämt. Ja, vi gör väl jättetöntiga saker egentligen men det är roligt. 

Vad ger ni för komplimanger?
Vi är väl oftast inte superseriösa med komplimanger typ att han kan säga "daaaamn girl" om jag går förbi eller något. Är mer på det stadiet vi är på. Men jag kan ju såklart säga bra och fina saker till honom och han till mig och vi vet att vi menar det.
 

Vilken är din favoritbild på honom?
Jag tror det är denhär från ullared, har somsagt inte så mycket bilder men den är gullig och han ser snygg ut på den bilden.
 
 

Och på er båda?
Haha ja, jag har ju somsagt inte så mycket bilder på oss, men den här är lite kul, den är oseriös men ändå kärleksfull, bra kombo, haha.
 
 
Något du vill avsluta med?
Nä, jag tänkte inte skriva en jättelång text om hur mycket jag älskar honom för det vet han redan om och att han är hela min värld och sånt, vi avslutar helt enkelt här med en fin bild.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress