Mathilda Lövgren

Vardagen rullar på
Hej! Den här veckan hitills har varit rätt så fullspäckad. Jag har jobbat igår, och även gjort lite saker inför skolstarten som till exempel beställt kurslitteratur, bokat hotell inför starten, och ansökt om CSN-bidraget. Så nu är jag på gång med det. Och idag så var jag på leos lekland med Ellis, Alvin och hennes mamma, det var väldigt roligt att umgås och leka ett tag, man kommer iväg från allt måste hemma. Resten av veckan består endast av jobb, men på mitt andra jobb på SRB, mamma frågade när jag börjar och jag sa först "sju" av ren vana men egentligen så börjar jag ju när jag vill, men det är skönare att börja så tidigt som möjligt, det vill säga när affärerna öppnar så att man blir klar på förmiddagen. 
I helgen har vi ännu inget planerat men det är ju bara tisdag så mycket hinner ju hända. Och nästa vecka är det också jobb måndag-tisdag som gäller och så ska vi eventuellt till parken zoo så det ser jag fram emot. Jag har även tänkt att ta tag i min tradera försäljning som inte blivit av än, jag har hur mycket som helst att bli av med, tror det skulle kännas mer eller mindre som en befrielse att bli av med faktiskt. Men det ska jag succesivt börja med eftersom att jag måste tvätta upp och fota och hela den processen först. 
 
Har förresten köpt en ljusslinga på Wish, kanske inte rätt årstid nu men till hösten och vintern så kommer det nog bli jättemysigt med den belysningen, väldigt lång ljusslinga var det också så jag hade lite svårt att bestämma mig vart jag skulle ha den först, men där får den sitta just nu.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress