Över sängen-väggen

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Nu har jag fixat och donat över sängen. Innan så var det bara tomt och jag tyckte att det kändes tråkigt och kallt. Så nu har jag gått igång och kört all in på den väggen, haha. Men jag är så himla nöjd, det blev väldigt snyggt tycker jag. Lite mera "mörkare" stil och inte bara vitt och grått överallt. Sen även lightboxen som gör stor skillnad. Är ju lite roligt också att kunna tända den på kvällarna och få lite mysstämning typ.
 
 
 
 
 

Hylla från varuhus1

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Hämtade ut hyllan idag, jag är väldigt nöjd med den. Även fast den var lite liten men det gör absolut inget, jag tänkte fylla ut väggen med någon tavla. Men sålänge så får det se ut såhär.
 
 
 

Shopping med mamma

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Nu har jag kommit hem och tagit det lugnt ett tag. Jag gick till mammas frisör imorse då hon klippte sig och sen åkte vi iväg till tuna park och handlade lite, hon hittade några tröjor och jag skulle köpa ögonfranslim och bus-handske. Men jag hittade även en t-shirt på bik bok's rea, och en jeansjacka på H&M's rea, den jackan trodde jag aldrig att jag skulle köpa, den var verkligen oförutsägbar men jag tycker den är söt. Och den kostade dessutom 100 kr istället för 399 kr. Sen köpte jag även Therese Lindgren's läppbalsam eller va man ska kalla den. 
En vanlig svart t-shirt, fyndade den för 49 kr.
Asså den var faktiskt ganska snygg, men inget jag skulle köpa för fullt pris, jag är supernöjd över den och den är verkligen somrig!
 
 
Till top