Mathilda Lövgren

Duktigare bloggare när jag gick i skolan
En tanke slog mig just.. Kollade på lite äldre inlägg och då var jag verkligen duktig på att blogga, inläggen kanske inte var dom bästa och bilderna var kanske inte så jättefina.. Men jag tog mig tid och motivation och det tycker jag att jag ska ha cred för. Idag är det inte alls så, det är mer att jag ska göra ett inlägg i veckan bara för att komma ihåg senare vad jag har gjort känns det som. Det känns som att det var mycket personligare förut också. Nu vill jag inte vara allt för detaljerad, eller vill jag? Jag skulle nog vilja vara mer öppen än vad jag är idag och våga mer. Kanske skriva personliga inlägg, lite mer kreativa inlägg, lägga tid på att ta bra bilder.
Jag har ju iallafall tid när jag inte jobbar och det är ju inte alls för ofta. Skulle även vilja satsa på youtube, jag känner att det är något som jag skulle tycka vara roligt, främst för att få utrycka mig kreativt framför allt. Men jag tror inte att jag vågar. 
Jag vill inte bli dömd, eller hatad. De är väl dom främsta anledningarna. Inte för att jag har något att dölja, utan att man ser ju vad som pågår på sociala medier, många spyr ur sig mycket skitsnack och det är tråkigt. 
Jag bloggar ju även för att det är roligt att få uttrycka mig på mitt sätt. Även fast jag inte har så många läsare så är det på något sätt kul. 
Nu skriver jag bara allt som i en enda röra igen, men det är något som jag har tänkt på och jag ska nog sätta det som ett mål, att våga mer. Herregud det är ju bara jag, och jag lever en gång. Varför inte göra som jag själv vill då. Samtidigt om man jämför med när jag bloggade flitigt så känns det som att mitt liv var händelserikare, just nu så känner jag, vad skulle vara intressant att blogga om i mitt liv just nu? Det är nog ingen som är särskilt intresserad om vad jag gör.. Det är även något som gör det hela omotiverande.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress