Mathilda Lövgren

Student i helgen
Hej hörrni!
 
Nu är det så att jag fått nytt jobb (igen!). Men så roligt, verkligen! Denna gång kan jag sätta titeln som mercandiser typ. Men jag kunde inte vara gladare, det här känns så bra, även fast jag inte börjat än haha. Som jag sagt till M att det var nog meningen att jag skulle tacka nej till Ok. Men han tror väl inte lika mycket på det, haha. Men jag är nöjd och det är huvudsaken. 
Så de är väl det jag haft fullt upp med, jag trodde faktiskt inte att jag skulle få jobbet helt ärligt. Så jag vart paff när dom ringde igår. Men somsagt, de är det som jag vill syssla med inom yrke och det är jättebra att få in en fot där. 
Annars utöver jobb så är det student i helgen och min kusin tar studenten så vi ska dit, sen tänkte jag träffa Ellis om det var okej väder också. Så det är väl de enda planerna för helgen. På måndag nästa vecka så ska jag starta mitt nya jobb, ska bli kul och se vad det är för något, ska bli spännande! Det är lite extra roligt när det är något man inte sysslat med särskilt mycket innan, har ju hålt på med planogram och butikshyllor mycket när jag var på Åhléns men det var ju ett tag sen. Tänk också att det är 3 år sen jag tog studenten, haha asså jag tycker det känns som typ 5 år minst, tror det är för att jag har haft ganska mycket för mig ändå. Även fast jag inte har så mycket att göra så har jag kommit ganska långt ändå.
Men om jag inte hade M så hade jag nog faktiskt bott hemma hos mamma fortfarande tror jag starkt på, haha. Men samtidigt på dom här tre åren, jag har haft 6 jobb (tror jag), har tackat nej till 2 st, har varit på ganska många intervjuer, mer än 20 iallafall, tackat nej till 1 intervju på ikea(haha), sjukskrivit mig 2 gånger. Så rätt mycket har jag gjort ändå och testat på olika yrken också och det ser jag som en bra merit. 
Vet inte vad jag ville komma med det här men det är lite kul att tänka på att jag tog studenten för tre år sen och att det har hänt en del. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress