Mathilda Lövgren

Valborgshelgen
Hej i värmen hörrni!
 
Det känns verkligen som att våren är påväg, iallafall den här veckan. Nästa vecka tror jag inte att det skulle bli lika fint dock, men sålänge det inte blir snö så är jag glad, haha. Men nästa vecka ska jag jobba så det kan lika gärna regna då, haha. Nä men i helgen när det var valborg så gjorde jag och M inte så mycket, vi var och tittade på två brasor och fyverkerier, det var mysigt och sen åkte vi hem bara och tog det lugnt och sov. Inget festande här inte, haha.
I tisdags var det en "hemma-städa-vårstädnings"dag och jag var uppe på vinden bland annat och lämnade och hämtade saker där. Igår så träffade jag Amanda och vi var och fikade på tuna och kollade på varandras lägenheter. Det är alltid lika mysigt att catcha upp lite.
Idag hade jag planer men det slutade med att jag gjorde lite hemmaträningsövningar, typ från en app och sen körde jag lite just dance, det är väldigt kul faktiskt. Meen sen gick jag till ica och köpte melon, både honung och vanlig, broccoli och paprika till maten senare och så hämtade jag ut paket.
 
Det var ju väldigt varmt kan jag ju säga men det var skönt att komma hem tillslut haha. Strax ska även mamma och broren komma och hälsa på också. 
Imorgon är det fredag!! Vi har lite planer för imorgon och på lördag ska vi till Västerås på innebandy-cup. Och på söndag ska vi fira min bror som fyllt 20. Asså det känns som att jag fortfarande är det, haha helt sjukt. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress