Mathilda Lövgren

Pakethämtning
Hej hörrni! Tisdag idag och det har kommit så mycket snö under natten, eller inte överdrivet mycket men så det är fint och vitt på marken ❄️ idag har jag lyssnat på föreläsning, tagit en låång skön dusch med hårinpackning och allt sånt, tagit ner balkongbelysning och även granen. Okej lite tidigt men den ska ändå snart upp så då tog jag ner den från vinden när jag ändå var där. Projekt idag är att sätta upp belysningen på balkongen och sen hämtade jag nyss ut paket från tradera och matsmart! Ska visa lite senare vad det var i dom. Sen ska jag även plugga också är tanken, och äta lunchen som jag köpte i affären. 

Tog även ner jullådan när jag ändå var uppe men mest för att se vad som finns
(null)

(null)

Nya livsstilen
Måndag vart det igen, och vi är snart inne på December! Ska bli så roligt med jul och vinter! Dock inte halkan.. Igår var jag till Ellis på kvällen och vi var ute och gick och då började det snöa, sådär mysigt och lugnt snöfall. Sen imorse möttes vi av snö ute. Gick en promenad med Ellis nu på förmiddagen också, och jag bockade av första vurpan, och förhoppningsvis sista vurpan för i år, haha. Jo men hittade en hal punkt och fick inte grepp om varken den ena eller andra foten, hann knappt tänka heller förrän jag låg på rygg på backen, haha!
Har även varit uppe på vinden och lämnat grejer och tagit ner jullådan, ska kolla vad jag har och sådär. Skulle även behöva ta ner balkongbelysningen också. 
Resterande av dagen ska jag plugga och jobba på en svår uppgift, och senare ska vi planera veckans middagar och åka och handla. M ville även ta en promenad ikväll också, jag har börjat ta promenader ganska ofta nu, och äter mycket bättre så det är väldigt kul med den nya livsstilen faktiskt.
 
Köpte så söta servetter, hittade dom på Netto, lite juligt
 
 
Val nr 2
I vanliga fall så använder jag mig av Maria nilas hårprodukter. MEN när jag till exempelvis rest bort eller något av det är slut så kör jag på gliss! Kan verkligen rekommendera deras schampoo och balsam, dom har olika för olika hårtyper och dom är inte alls så dyra heller. Innan jag kom på Maria Nila så använde jag gliss jämt och var supernöjd. Så ett tips om du inte vill slänga ut en massa pengar så finns gliss 😊 (null)

(null)