Allhelgonahelgen

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Måndag igen, och det är November redan.. Den här hösten har (som tur är) flygit förbi känns det som, och snart är det December och jul!! Jag är så taggad och det ska bli så kul att få pynta igen, ser fram emot det varje år, hehe.
Förra veckan kändes mer eller mindre turbulent, först tranås och sen jobb fredag och lördag.. Sen en uppgift som skulle in i fredags, och fått hemtentan på kursen som är slut nu så den får man jobba med "på sidan av". Och en ny kurs har börjat också, det ska bli spännande och se vad den kommer innehålla.
Men iallafall i fredags och lördags var vi till kyrkogården och tände ljus och tänkte lite extra på dom som inte finns med oss längre, och det var väldigt fint och upplyst på kyrkogården. Annars har vi inte gjort något särskilt, i fredags jobbade jag, träffade Ellis på kvällen, och lördags jobbade jag också, och jag och M tog hem mat från grekiska kolgrillsbaren, så himla gott! Och sen kollade vi bara på film på kvällen och myste. Igår söndag så åkte vi till mall of scandinavia med föredetta grannarna en sväng, hittade en blus och lite smått och gott på clas ohlsson så jag är nöjd med shoppingrundan. Idag ska jag plugga och sen ska vi iväg och veckohandla så det är inget speciellt som sker, inte resten av veckan heller för den delen, men det blir att plugga en del.
 
 
Till top