Veckan snart slut igen

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0

Ännu en vecka som flugit förbi känns det som.. men den är absolut inte slut än. I förrgår så vart det mest plugg för min del, det går lite trögt nu i början, det ska jag inte ljuga om men jag försöker att inte vara som när jag gick på gymnasiet, alltså lite slarvig. Jag hänger med på våra "datorträffar" och läser ganska mycket så det känns faktiskt bra! Så jag hoppas att jag inte tappar det. I förrgår var vi även på speedway på kvällen, det var väldig länge sen jag var på det live så det var riktigt kul även fast det var väldigt kallt.

Annars då, igår så träffade jag Amanda en stund och vi åkte till tuna park, vi fikade lite och jag köpte en t-shirt som jag kollat på hela sommaren, och testat jag vet inte hur många gånger haha! Och den var på rea, så jag slog till. Efter det åkte jag hem och förberedde mig för en "datorträff" med skolan. Och lyssnade på det i ca en timme. Sen när det var slut så åkte jag och M till våra exgrannar för födelsedagsfirande. Och sen var det hem och så åt vi sent. 

Idag så tänkte jag att jag skulle sova till 9-10 men M väckte mig och som vanligt så kunde jag inte somna om, så jag ska kolla på lite serier som jag missat i veckan. Och mamma skulle även komma hit senare för att vi ska ner på stan och kolla på smedernas firande från vinsten igår. Så det blir nog kul. Ska även plugga lite hade jag tänkt.

 

 

Höstfin

Mode / Permalink / 0
Det jag gillar med denna hösten är att alla kläder inte bara är mörka, det färgglada håller fortfarande i sig vilket är kul. Jag själv personligen vill bli bättre med att ha färgglatt på mig och har som ett mål att inte köpa svart, vitt och grått allt för mycket. Jag kan även rekomendera milani-läppstiftet, har själv 3-4 stycken och det är nog de läppstift som jag själv mest föredrar, både när det gäller hållbarhet och doft.
Höstens Trender
 
Adidas-Sneakers | Silver-stövletter | Topshop Jeans | Vero Moda Jeansjacka | Vero Moda Klänning | Topshop bag | Milani läppstift | The Balm Highlight | Nail polish
 
Sponsrat inlägg


Löning

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 1
Idag är det en bra måndag och en väldigt bra start på veckan. Jag vaknade när klockan ringde vid halv tio, gick upp och gjorde i ordning mig och sen åkte jag iväg, först till netto för jag behövde köpa bindor och så hittade jag lite billigt godis. Efter det åkte jag till mamma och hämtade cola som hon hade i bilen till mig, åkte sedan till rusta för att kolla efter mappar som jag tänkte ha skolpapper i. Men hittade tyvärr inget.. Dom hade däremot tagit fram juldekoration, asså jag blev så glad, haha. Har tänkt på det att dom börjar tidigare och tidigare för varje år. 
 
Kollade även in en ganska ny butiksloppis som öppnat bredvid rusta, jag gillar deras idé med affären och det är kul att gå runt och titta och jag hittade även två halmgrisar. 15 kr styck kostade dom så jag slog till, dom kommer passa in så bra när det snart är jul! 
Åkte sedan vidare till Ö&B och där hittade jag mappar, och dom var dessutom väldigt billiga, 9:90 kr/styck! Och sen köpte jag även en fruktskål, vi har ingen alls och jag har tittat runt ett tag efter en och den jag köpte nu kostade runt femtio kronor så det var inte alls farligt. Åkte efter det hem och nu sitter jag i soffan och ska fixa håret tänkte jag, om 40 min ca så ska jag kolla på en live-föreläsning. 
 
Testade den nya bubs-chokladen, det var med banan och cola, jättegod! Har även testat deras andra med hallon(?) och den var god den med.
Så nu har jag lite gott till jag ska plugga ;)
 
 
Till top