Löning

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 1
Idag är det en bra måndag och en väldigt bra start på veckan. Jag vaknade när klockan ringde vid halv tio, gick upp och gjorde i ordning mig och sen åkte jag iväg, först till netto för jag behövde köpa bindor och så hittade jag lite billigt godis. Efter det åkte jag till mamma och hämtade cola som hon hade i bilen till mig, åkte sedan till rusta för att kolla efter mappar som jag tänkte ha skolpapper i. Men hittade tyvärr inget.. Dom hade däremot tagit fram juldekoration, asså jag blev så glad, haha. Har tänkt på det att dom börjar tidigare och tidigare för varje år. 
 
Kollade även in en ganska ny butiksloppis som öppnat bredvid rusta, jag gillar deras idé med affären och det är kul att gå runt och titta och jag hittade även två halmgrisar. 15 kr styck kostade dom så jag slog till, dom kommer passa in så bra när det snart är jul! 
Åkte sedan vidare till Ö&B och där hittade jag mappar, och dom var dessutom väldigt billiga, 9:90 kr/styck! Och sen köpte jag även en fruktskål, vi har ingen alls och jag har tittat runt ett tag efter en och den jag köpte nu kostade runt femtio kronor så det var inte alls farligt. Åkte efter det hem och nu sitter jag i soffan och ska fixa håret tänkte jag, om 40 min ca så ska jag kolla på en live-föreläsning. 
 
Testade den nya bubs-chokladen, det var med banan och cola, jättegod! Har även testat deras andra med hallon(?) och den var god den med.
Så nu har jag lite gott till jag ska plugga ;)
 
 
#1 - - Isabell Hedberg:

Jättesnygg fruktskål! :D
Hoppas du får en fin vecka :)
Kram!

Svar: Tack så mycket :) detsamma! :)
Mathilda

Till top