Mathilda Lövgren

Retuna
Ledig dag idag! Eller jag har lite att fixa med men jag är hemma idag 😊 igår var en riktig rolig praktikdag, vi var på återvinnings"gallerian" retuna här i stan på ett möte kan man väl säga, och det bjöds på lunch och efterrätt. Hade aldrig varit där inne så det var superkul att få besöka det stället. Sen var det lite arbete och umgänge tillbaka på praktikplatsen igen. Superrolig dag! 
Idag känns det som att jag har 100 saker att göra här hemma men kommer aldrig till skott, haha. Supersegt.. Men jag har iallafall tagit en dusch och nu ska jag äta lunch 😊 

(null)

(null)

(null)


Nej till alarm
God morgon! Idag är det onsdag, känns inte som det eftersom att jag inte varit på praktik än den här veckan, men idag ska jag dit! Vaknade som vanligt när M skulle gå till jobbet, förstår inte varför jag vaknar när han ska gå.. Samma igår när jag var "ledig" så vaknade jag och gick upp men gick och la mig och somnade om igen haha. Men det är iallafall mycket skönare än att behöva vakna av larmet, även fast jag sovit i typ 10 timmar är det ändå ett helvete att gå upp när larmet ringer.. Men iallafall, idag är det grått och regnigt ute som det ser ut just nu, får se vad dagen har att bjuda på.  (null)

PMS-dag
Tror flera kan relatera till PMS och att det är en sjukt jobbig period. Jag äter medicin för framkallning av min mens (kul o veta), men dom är en stor källa till att jag får svåra PMS-besvär. Asså när den perioden kommer så är jag hemsk, jag hatar allt och mig själv också, jag blir en riktig jobbig jävel helt enkelt. Som till exempel idag så har energin varit på -100 och jag har mått dåligt heeela dagen. Ingenting har dugit och jag har ätit väldigt mycket, har dock inte varit så sugen på till exempel choklad utan mer mat. Men jag får ångest för precis allt, och jag blir sur och arg för precis allt. Det jobbiga är också att jag inte känner igen mig själv, jag blir som i ett helt annat universum och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas verkligen att det släpper till imorgon när det förhoppningsvis är praktik, jag har känt mig lite bättre nu på eftermiddagen iallafall, men suck så tråkigt det är när det är så 😓 (null)