Åker till Kiruna

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Onsdag imorgon och då åker vi..
 
Jag och mamma ska åka upp till Kiruna imorgon och träffa mormor och släkten, det var åtta år sen jag var uppe sist så det kanske var dags nu, haha.. Men det ska bli roligt, vi åker tidigt imorgon och blir borta en vecka. Det som är skönt med skolan är ju också att man kan resa vart man vill bara man har internet. Sen har jag koll på deadlines och vad som ska göras. 
Annars har det inte hänt så mycket, jag har hålt på med färgningen av mitt hår och är så trött på det nu, haha. Och i helgen var vi med mamma och pappa till Vingåker och gick på ett outlet men hittade inget av intresse där. Men jag köpte en muminmugg ifrån Iitalla outlet och så köpte vi chokladbollar och annat från delicatooutlet som fanns där. 
 
 

Inte så mycket nytt

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Ny vecka. Fast ja, vi är mitt uppe i veckan men ändå. I helgen gjorde vi inte så mycket, umgicks med mina föräldrar och åkte till Ikea och shoppade. Och bestämde även att det blir utflykt nästa helg också. 😄  Skolan rullar också på och jag är klar med certifikatet! Men måste bara tillägga att det var supersvårt. Men skönt att ha det klart så jag kan vänta på våran tenta och köra på i samhällskunskapen. Här hemma händer det inte så mycket, jag har idag varvat mellan föreläsning, tv och städning. Och ska fortsätta med städningen tänkte jag och ta en dusch. Mycket mer spännande blir det helt enkelt inte.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första skolveckan klar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Härligt med fredag idag!

Veckan har bara sprungit iväg känns det som, skolan började i mitten av veckan också. Och det är lite trögstartat men det är en intressant kurs vi läser just nu. I slutet av kursen kommer vi vara certifierade på Google Analytics så det känns riktigt kul! 
Igår åkte jag till Ellis och träffade henne ett tag, vi satt bara på hennes tomt och snackade, riktigt mysigt! Kom hem runt tolv och gick och la mig. Jag färgade håret grått/silver igår också, tycker att det blev ganska coolt men vill ha lite gråare, haha.. Men mitt hår blir så slitet så får avvakta lite. Idag tänkte jag ta och städa lite här hemma och sen kommer M hem så ska vi nog fixa mat och eventuellt hälsa på hos mamma. Vi får se vad dagen bjuder på 😊 (null)

(null)

(null)

(null)

Till top