Ideal of Sweden

Egna Bilder, Inspo, Vardag / Permalink / 0
Köpte ett nytt skal i förra veckan som jag hämtade ut idag, alltså den är så fin! Riktigt bra köp, hade dock beslutsångest för dom har ju så många fina skal 🤪 Men det fick bli en röd med blommor, då min gamla från samma märke börjar ge med sig så tyckte jag att det var bra med något nytt! Och så köpte jag en plånbok av samma märke, så praktiskt! Stör mig på att jag inte har kommit på det innan för det är ju hur bra som helst att bara kunna dra bort telefonen när man vill (den sitter fast med hjälp av magnet). Så jag är supernöjd! Det får bli en present för att jag fick högsta betyg i alla delar på LIAn, det hade jag aldrig trott om man hade frågat mig innan den började haha 😆 Men jag är så stolt och glad för den positiva responsen från både min lärare och handledare!  (null)

Inför midsommar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Midsommar är väl inte min favorithelgdag direkt.. Men det är ändå lite mysigt om man är "traditionell" med kransar och midsommarstång osv. Men det är ju verkligen alltid dåligt väder och kallt, så man får ju oftast vistas inomhus tyvärr. Imorgon har vi planerat att åka iväg och äta med vänner och säkert spela lite spel och så, så det blir roligt! Och idag var jag som typ resten av stan ute och shoppade jordgubbar och diverse grejer till en jordgubbstårta! Ska bli så gott 🍓 Ikväll har vi inte gjort särskilt mycket, vi var iväg och käkade och handlade mat till imorgon och sen bara tagit det lugnt hemma framför tvn, just nu kollar vi på film så den är nog slut snart så vi kan gå och lägga oss. Hoppas ni får en bra midsommar imorgon! 
(null)

Dricka alkoholfritt på midsommarafton

Egna Bilder, Vardag / midsommar / Permalink / 0
Hej å hå vad veckan har gått fort. Det är redan torsdag och midsommar imorgon, vi hade planer som blev ändrade så nu får man planera om istället. Men men, så kan det vara. Jag var hur som helst på systemet igår och köpte lite alkoholfria cider, lägger ingen stor vikt på det men folk undrar ju. Så fort man hör alkoholfritt så är det oftast "hon är garanterat gravid för varför skulle hon annars dricka utan alkohol". Och jag har raddat upp varför jag hellre tycker om alkoholfritt.. 
  • Alkohol är något jag alltid har mått dåligt över, oavsett om jag dricker mycket eller lite. Vissa gånger mår jag bra men det är sällan.. Och med dåligt menar jag i magen särskilt, jag får kramper och magont av alkohol helt enkelt.
  • Varför ska jag betala för något som jag till slut kommer må dåligt av? Alltså man ska betala pengar för att dagen efter må dåligt och bli bakfull, den logiken funkar inte för mig och visst man behöver inte bli bakfull..
  • Jag tycker att det är betydligt skönare att vara kontrollerad i huvudet och inte vara snurrig eller dimmig i huvudet, jag känner att det är mitt bättre jag då. 
  • Mitt blodtryck höjs och jag äter blodtrycksmedicin.. Ingen bra kombo alltså, så vissa gånger får jag huvudvärk innan jag ens har druckit klart..
  • Det främsta också är väl att jag tycker att det smakar skit! Eller inte direkt skit men det smakar gift.. Bara lukten av alkohol är ju frän och att dricka och smaka det är likadant. För mig försår jag inte vad som är gott egentligen när man har ett val att dricka alkoholfritt också men det finns ju såklart dom som tycker det är gott och det dömer jag inte, alla har sina egna smaker!
     
Till top