Änglavingar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Jag sysslar med mina växter hela tiden och jag känner mig mest stolt över att man har tagit hand om dom och hjälpt dom att växa, blir mer eller mindre som en bebis haha 🤣 men denna har växt mest och den är så stark och fin, nu har jag börjat klippa ner den lite för att förhoppnings få den att blomma ut ännu mer 🌱 (null)

(null)

(null)

Makeup modell

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
I veckan var jag med Amanda och satt som makeupmodell för henne på hennes skola, har varit det en gång förut och det var så roligt! I veckan fick jag äran att vara med på hennes "finalsminkning" och det var superkul 🤩 Första sminkningen var 50-tal och den andra dagen kommer jag inte ihåg vad det hette men det var en mer kreativ uppgift, tyckte att det var så coolt så jag ville dela med mig på bloggen hihi.  (null)
(null)
(null)
Glad påsk

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nu har jag verkligen gjort uppehåll i bloggen! Det som har hänt sen sist är att jag har hittat LIA! Asså jag är så himla nöjd, kunde inte tänka mig ett bättre ställe att vara på, jag tror det kommer bli hur grymt som helst 😃 och det börjar nästa vecka så jag börjar bli nervös..  men nu ska jag njuta av påskhelgen och ta vara på ledigheten, skolarbetet är klart för denna kurs och somsagt är det LIA nästa. Så nu har jag absolut ingenting fram till dess. Det  har varit så fint väder dom senaste veckorna också så har varit ute och gått en del och sen tränar jag också spinning två dagar i veckan nu för tiden, är ganska skönt att komma iväg nu när man kommit in i det. 
Just i detta nuet är jag hos mamma och väntar på att maten ska bli klar för vi ska äta påskbord, sen har vi fått påskgodis också, så himla mumsigt 😍 (null)

Till top