Åker till Ikea på praktiken

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Tycker sånnahär dagar är så roliga när det händer lite saker utöver det vanliga! Jag och min handledare åkte till Ikea för att handla rekvisita till event, superkul att fördela "nytta med nöje", man kunde ju även kika runt och bli lite shoppingsugen 😆 Nu är vi dock tillbaka till kontoret och jag ska fortsätta med min uppgift till skolan, mindre än en månad kvar nu tills jag ska till Tranås och redovisa och sen är jag förhoppningsvis klar i den kursen! 😃  Sen är det lite sommarlov fördelat med jobb. Ska bli skönt att ha sommarlov i minst tre veckor iallafall 😍  (null)

Inte jättepigg

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Kan det bli fredag och helg snart? Alltså den här veckan har varit så turbulent så ni anar inte, mycket känslor och tankar sen också att man ska hålla sig på fötterna samtidigt också, riktigt jobbigt.. även orka med praktik och hemmet också, tack och lov fixade jag det igår och har varit på praktiken hela veckan också! Men snart är torsdagen över och vi övergår till fredag imorn! Asså så peppad.. mina shoppingfingrar kliar som bara den 🤣 dagen är ju snart över och sen ska jag hemåt, ska bli skönt att komma hem idag, är såå trött. Men nej, M hade ett par saker att checka av som jag ska med på och sen ska vi göra mat, seeeeen blir det soffläge! Alltså bästa stunden på dagen är nog när man bara kan slänga sig i soffan i mjukisar och bara vara, ta det lugnt, andas, koppla av, äta något gott, och sen gå och lägga sig efter en lång dag.. Alltså bästa! 
(null)

Helgen är slut

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Denna helg swishade förbi.. Men vi har ändå hunnit en del, i fredags träffade jag Ellis efter praktiken, och igår firade vi min bror i efterskott hos farmor och farfar, efter det åkte vi till stan och åt och sen hem och bara tog det lugnt och kollade filmer. Idag har vi varit till Rusta för tredje gången under en vecka.. Strul med parasollet som jag skulle ha till balkongen, men nu verkar det vara fixat för den sitter iallafall på balkongen nu och har inte strulat, än.. 😆  Nästa vecka är det bara fyra veckor kvar av praktiken, vart tog tiden vägen?? Veckan efter LIAn är slut så är det närträff i Tranås som man måste medverka på..  Så det blir en tur dit nästa månad också 😐 Men när det är klart så är det sommarlov! Eller jag har skrivit mig tillgänglig sammanlagt fyra veckor för att jobba i sommar 😋
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top