Blir december en bättre månad?

Vardag / Permalink / 0
Alltså när jag blickar tillbaka hösten så kan jag knappt känna några ljusglimtar, visst min familj och vänner har gjort det tusentals gånger bättre men annars rent allmänt? Jag har inte haft någon lust för något och jag kan väl säga att det har varit lite som en höstdepp. Jag läser horoskop ganska regelbundet och tydligen ska denna mörka tid vända i december och det hoppas jag verkligen!  Annars då igår var jag på Tuna park med mamma och pappa och kika lite, fyndade en hårklämma och en hårsnodd och sen handla jag lite som behövdes på citygross. Men annars så nä, hittade inget intressant den här gången. Idag har jag väl inte gjort så mycket, bara slappat. Känns som att jag håller på att bli förkyld, igen.. Typsiskt att bli sjuk så mycket. Imorn får jag eventuellt besök av mamma och min bror, annars är det nog plugg som ligger och väntar hehe. Har en ny kurs som började den här veckan som handlar om juridik, får se vad den har att ge. Nu ska jag gå och lägga mig, god natt! 

Matförgiftad

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Ja som rubriken lyder så har jag haft minst sagt jobbiga dagar. Åt pizza i söndags och efter det var det kört.. Med störst sannorlikhet så åkte jag på en matförgiftning. Det har väl börjat avta nu, har lite kramper i magen fortfarande men det är betydligt bättre nu. Jag "insjuknade" inom en timme efter maten och resten av söndagen och måndagen har jag pendlat mellan toan och soffan/sängen. Natten till måndag så sov jag nog totalt 1-2 timmar, vaknade av fruktansvärda smärtor i magen av och till, och jag sov på soffan för att inte väcka M. Energin har också varit på 0, blev helt utmattad i kroppen. Som "tur" är så spydde jag inget, även fast jag hade den känslan hela tiden. Illamående men smärtorna i magen var det värsta. Vill bara att det släpper helt nu och jag har lovat mig själv att inte äta massa skräp på ett bra tag. 
Känner att detta nog var ett tecken på att jag inte ska "frossa", min kropp klarar helt enkelt inte av det även fast det nu med störst sannorlikhet var maten som var dålig. 
Trodde först att det var min IBS som spökade men det jag fick var inget av det "normala", det kändes inte likadant helt enkelt. 
Så idag har jag inte gjort ett smack. Skulle egentligen till tuna park med mamma men ställde in det och tar det imorgon istället. 
I söndags hade vi kalas för M ocskå. Jag gjorde en chokladbombtårta, haha. Den var väldigt god men det var väldigt mycket choklad somsagt. Men kul att testa något nytt och gästerna verkade gilla det. Gjorde även vaniljmuffins med grädde och strössel för dom som kanske inte ville ha så mycket choklad haha.
Men kalaset var lyckat och det var trevligt att umgås med våra familjer.
Vi var även på bomässan i stan och det var väl mysigt men mycket folk och jag tror nog att målgruppen var mer riktad till dom med hus, hehe. Men det var lite mat och hantverk också, och även jultema så det var mysigt. 
Jag och M har även försökt att ta lite julkort, vet inte om jag kanske skulle skicka lite julkort kanske, kan vara roligt för dom vi inte träffar så ofta att få.
 

Black friday

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej hörrni!
 
Var det någon mer än jag som var vaken sent inatt för att kolla black friday erbjudanden? Men det tråkiga var att jag inte hittade något. Hade ingen wow-det här behöver jag ha - känsla, haha. Ne så jag sparade pengarna istället till annat, köpte iallafall en julklapp så det är jag nöjd med. 
Annars händer det inte så mycket, kallt och grått ute fortfarande och igår hjälpte mamma mig att sätta upp belysningen på balkongen, det blir så mysigt på kvällen! 
Idag så tänkte jag hämta ut ett paket från kicks, har beställt lite sånt som behöver fyllas på i skåpen. Och lite senare  ska vi hälsa på mamma. 
Imorgon ska vi även på bomässan, det ska bli roligt hoppas jag! Och på söndag ska vi fira M som fyller nästa vecka. Så det är fullt upp i helgen för oss.
 
 
Till top