Mathilda Lövgren

Tappat motivation
Hej! 

Suprise suprise! Jag är fortfarande sjuk och det går aldrig mot bättringsvägen, så tröttsamt.. Har fortfarande svårt att sova på nätterna vilket är oerhört jobbigt och frustrerande. Inatt somna jag kanske vid 1-2 och sen vaknade jag av att jag hostade massor vid halv fem så jag gick upp och la mig i soffan, men där somnade jag iallafall. Hade tänkt att plugga idag, som igår och resten av veckan men jag kan inte, känner att det är värdelöst. Jag har ingen motivation alls och jag försöker absolut men jag får inte fram något, det är som att hjärnan har låst sig. Hoppas bara det har med att jag är sjuk och hängig att göra. Måste hur som helst bli klar innan veckans slut med eximinationsuppgiften i samhällen, och imorgon har jag Betygssamtal, börjar bli så nervös. 😩 men en rolig sak som hände igår var att jag fick en vinst hem som jag vann på en instagramtävling, det var ett brynkit från benefit, så roligt att få vinna! Nu ska jag bara ta det lugnt framför Netflix och även tvätta snart.. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sover bättre
Hej å hå.. 
Inte mycket bloggande alls från min sida på senaste. Jag har varit sjuk som jag skrev i förra inlägget, känns som att det svajar mellan högt och lågt. Idag har jag mått bra och halsontet är borta och jag har haft lite energi. Men vill inte ta ut mig för mycket för sen kommer antagligen återfallet. Anyway, idag lämnade jag in bilen på verkstaden då vi fått en krockskada (ej vi som orsakat), sen mötte jag mamma och veckohandlade. Sen har jag bara tagit det lugnt hemma, har varit så fruktansvärt trött och sovit under dagen. Håller förvisso på att somna nu också så snart är det läggdags och så är det föreläsning i skolan imorn, och jag måste jobba med samhällen, inte mycket kvar nu!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sjuk
God morgon!

Eller vad man ska kalla det.. klockan är 04.40 och jag är vaken. Tyvärr. Jag är så sjuk och har varit det senaste veckan. 🤒 Har feber, är så himla förkyld och nu hosta också som gör att jag har svårt att somna.. Igår sov jag inte alls under natten, lyckades kanske någon kvart men vaknade snabbt igen.. Inatt la jag mig vid två ca och vaknade typ klarvaken vid fyra.. Låt mig sova snälla!! Jag måste ha huvudet högt för annars kommer hostan bli värre och jag vill inte väcka M och hela huset helst.. Men ja det är väl bara det som händer just nu, ska kurera mig och hoppas jag blir bättre snart!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)