Jobbig vecka

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 1
Söndag idag.. 
Skönt att veckan är över, eller skönast var det i fredags kväll när man var klar med allt i skolan och kunde släppa allt.. Det var dom två sista grejerna i samhällskunskapen (som för övrigt tar slut den här veckan) som var en examinationsuppgift och ett slutprov, sedan var det två sista uppgifter i skolan också, alltså ett kursslut. Och det var en hemtenta och en gruppuppgift, och allt skulle in den här veckan. Snacka om att jag känt mig stressad. Mycket ångest och kände bara att man nästan ville ge upp. Men nu är det klart och man kan andas ut och ladda för nästa kurs som börjar nästa vecka. I helgen har det varit ganska lugnt, vilket har varit så skönt. I fredags var M på aw med en kompis och jag var hemma själv och bara tog det lugnt, beställde god mat och kollade på tv. Igår lördag så träffade vi svärmor en stund och fikade sen så åkte vi och handlade med mamma och åkte hem till henne och gjorde mat och kollade film resten av kvällen, supermysigt! Men gud vad kallt det har börjat blivit, igår var det ju fruktansvärt kallt, känns också som att alla i landet utom vi i "mitten" har fått snö, så man ser alla på instagram som lägger upp snöbilder och här är det grönt på marken, haha. Idag vet jag inte vad som händer, blir nog ganska lugnt då jag känner mig väldigt seg. Hoppas ni har haft en trevlig helg!
 
 
 
 

Fredag

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Veckan är snart slut ju! Jösses vad fort veckorna går, snart är det väl jul också, haha! 
Jag fick upp min studiemotivation här om dagen vilket känns super! Så nu har jag en uppgift kvar och den ska jag försöka få klar på söndag om inte imorgon kanske. Sen har jag även en sluttenta i andra kursen också samt ett grupparbete men det tar jag tag i nästa vecka. Förresten är samhällskursen slut nästa söndag och betygsamtalet i veckan gick bra och jag ligger på E-C, så det känns så roligt med tanke på att jag endast har satsat på att bli godkänd 😊 Idag har jag inte hittat på så mycket, har varit ganska lugnt eftersom förkylningen aldrig vill släppa.. gaah så tröttsamt! Men vi käkade på spicy när M slutat och sen följde vi med mamma till Tuna för hon skulle hitta en tröja. Efter det åkte vi hem till mamma och kollade på idol och åt lite gottis. Nu har vi precis kommit hem och jag har tvättat bort smink och slagit ner mig i soffan. Ha en bra kväll folks! (null)

(null)

Tappat motivation

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Hej! 

Suprise suprise! Jag är fortfarande sjuk och det går aldrig mot bättringsvägen, så tröttsamt.. Har fortfarande svårt att sova på nätterna vilket är oerhört jobbigt och frustrerande. Inatt somna jag kanske vid 1-2 och sen vaknade jag av att jag hostade massor vid halv fem så jag gick upp och la mig i soffan, men där somnade jag iallafall. Hade tänkt att plugga idag, som igår och resten av veckan men jag kan inte, känner att det är värdelöst. Jag har ingen motivation alls och jag försöker absolut men jag får inte fram något, det är som att hjärnan har låst sig. Hoppas bara det har med att jag är sjuk och hängig att göra. Måste hur som helst bli klar innan veckans slut med eximinationsuppgiften i samhällen, och imorgon har jag Betygssamtal, börjar bli så nervös. 😩 men en rolig sak som hände igår var att jag fick en vinst hem som jag vann på en instagramtävling, det var ett brynkit från benefit, så roligt att få vinna! Nu ska jag bara ta det lugnt framför Netflix och även tvätta snart.. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top