Plättar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Redan onsdag, hjälp jag hinner inte med haha.. 
veckan har än sålänge inte varit så händelserik, jag har känt mig sjuk större delen av veckan med magsmärtor och förkyldning. Idag tvättar jag och ska snart göra lite lunch,  blir lite plättar tror jag som jag även åt igår, väldigt underskattad mat. Lite senare idag ska vi på speedway också, det ska bli roligt. Dock är det kallt och regnigt ute så det blir väldigt mycket kläder på ikväll känner jag, haha! 
(null)

(null)

Ledig i några dagar

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Nya kursen börjar på riktigt imorgon, så jag känner att man har kunnat slappa lite och komma ikapp i samhällskunskapen lite.
Igår kväll åkte jag till Ellis och gick en promenad, kom hem vid tolv och gick och la mig efter en stund, inte allt för sent. Men.. vaknade sen vid fyra och hade så fruktansvärt ont i magen och det bara krampade. Är inte första gången det blir så men det är jobbigare när det sker under natten när man sover. Jag är nästan helt säker på att jag har IBS. Visste inte vad det var i början men när jag googlar om det kände jag att det är just precis så jag har det, och det är inte alls kul..Men känner att jag har så pass koll på min kropp att jag inte blir förvånad när "attackerna" kommer. Jag vet precis vad det är och vad som behövs göras även fast det gör fruktansvärt ont och det är mycket värre än mensvärk för att jämföra med något. 
Nåja, nu ska jag fortsätta kolla på idol med M, även fast jag inte tycker det är kul haha..

Förra veckan smygfotograferade M mig på maxi, hahaha godisråttan var igång 😂
(null)

Helgen över

Egna Bilder, Vardag / Permalink / 0
Snart dags för en ny vecka!

Och vi börjar en nys kurs i skolan och hoppas så mycket att det går bättre i den kursen! Har skickat in hemtentan och gruppuppgiften för den förra kursen i fredags och håller tummarna nu för att bli godkänd. ✊🏼 Samhällskunskapen går bättre nu tycker jag, jag har börjat komma in i tänket och förstår mer och mer så det känns lite roligare. Har en eximinationsuppgift som ska in imorgon som jag håller på med just nu, det går väl helt okej och jag har fått ihop en hel del. Har annars inga planer för veckan som kommer, så får ta det som det kommer. Helgen för övrigt har varit bra, vi har inte gjort något särskilt för M har varit dålig och jag är fortfarande förkyld så det har mest varit slappande. I fredags var vi bara hemma på kvällen och jag kollade serier på Netflix och spelade sims. Igår var vi till exgrannarna för en försenad födelsedagspresent och vi umgicks en stund och catchade upp lite, sen lämnade jag M hemma och sen träffade jag Ellis och vi gick en promenad. Gick och la mig vid två ungefär och gick upp vid tolv idag, haha. Senare idag ska jag fixa lite mat och sen plugga vidare.
(null)

(null)

(null)

Till top